Ontmasker Fraude: Website fraude check by Intercross recherchediensten

November 14, 2023 by
Intercross Recherchediensten, Bob Engelen

De Ultieme Website Fraude Check Tool

Bij Intercross recherchediensten zijn we altijd op zoek naar innovatieve manieren om online veiligheid te verbeteren. Onze nieuwste ontwikkeling, een geavanceerde tool voor het controleren van websitebetrouwbaarheid, is een gamechanger in de strijd tegen online fraude.

Deze tool is ontworpen om het proces van het controleren van websites te vereenvoudigen en te versnellen. We hebben een uitgebreide lijst samengesteld van betrouwbare websites die gespecialiseerd zijn in het analyseren en rapporteren van de veiligheid en legitimiteit van andere websites. Met onze tool kunt u een URL invoeren en deze automatisch doorsturen naar een reeks van deze gespecialiseerde sites. Dit bespaart u de moeite van het afzonderlijk bezoeken van elke site.


Wat te Verwachten:

Wanneer u een URL invoert in onze tool, genereert deze links naar verschillende veiligheidscontrolewebsites. U heeft de keuze om elke link afzonderlijk te openen of gebruik te maken van onze nieuwe functie om alle links tegelijk in nieuwe tabbladen te openen. Dit kan meerdere pop-ups genereren, dus we adviseren u om pop-ups toe te staan voor onze website in uw browserinstellingen.

Deze tool is meer dan alleen een veiligheidsmaatregel; het is een stap vooruit in de bescherming tegen online misleiding. Hier is de link naar onze tool, samen met enkele nuttige tips voor het zelfstandig controleren van websites.

Naar fraude check tool


Afsluiting:

Bij Intercross recherchediensten zetten we ons in voor een veiliger internet. Onze nieuwe tool is een belangrijke stap in deze richting. Gebruik het om uzelf te beschermen tegen de risico's van online fraude en geniet van een zorgeloze internetervaring.